Andere zorg

Naast de reguliere zorg zijn er ook andere voorzieningen waarvan u gebruik kunt maken. Een aantal van deze voorzieningen bevinden zich op de hoofdlocatie van Raffy in de Bernard de Wildestraat 400. U kunt hiervoor rechtstreeks een afspraak maken.

Informatiespreekuur

In Buurthuis Toma, Wieringenstraat 60, in de wijk Driesprong in Breda is iedere vrijdag een inloopspreekuur van 13.00 tot 14.00 uur.

Het inloopspreekuur wordt verzorgd door de wijkverpleegkundige van Raffy en is voor iedereen toegankelijk. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken en er zijn geen kosten aan verbonden.

Fysiotherapie

Raffy werkt nauw samen met Groepspraktijk voor Fysiotherapie Monné. Klik hier voor meer informatie.

Diëtiste

Raffy werkt nauw samen met ABC Diëtistennetwerk. Klik hier voor meer informatie.

Route Ont-Moet

 

Prettig Thuis - Samen zoeken naar beterU kent het vast wel: u heeft een huishoudelijk klusje te doen en kunt daarbij wel wat hulp gebruiken. Of u wilt er eens op uit voor een wandeling of een boodschap en u vindt het prettig wanneer er iemand met u meeloopt. 

Route Ont-Moet is er voor iedereen die prettig en veilig thuis wil blijven wonen en een hulpvraag heeft op het gebied van zelfredzaamheid, vervoer, veiligheid, deelnemen aan activiteiten bij u in de buurt, mantelzorgondersteuning, etc.

Voor dit soort vragen voor hulp, ondersteuning of begeleiding kunt u terecht bij het 'Huis van de Wijk' in woonzorgcentrum De Leystroom. Hier is het Team van Route Ont-Moet gehuisvest.

Hoe werkt het?
Onze diensten en klussen worden uitgevoerd door leerlingen, studenten en vrijwilligers die worden begeleid door professionele en gediplomeerde medewerkers. Een dienst of klus duurt 1 á 2 uur inclusief reistijd en kost € 6,- per keer. U heeft geen indicatie nodig voor deze service.

Wat levert het ons samen op?
Het krachtige aan Route Ont-Moet is dat zowel u als de leerlingen en studenten er mee geholpen worden. U doordat u net die klus geklaard krijgt of aan die activiteit kunt meedoen. De leerlingen en studenten kunnen, doordat zij een zinvolle stage hebben, in de toekomst een goede zorghulp, facilitair of logistiek medewerker of activiteitenbegeleider zijn.

Contact
U bent van harte welkom met uw vragen of verzoeken. Samen kijken we op welke manier wij u van dienst kunnen zijn.

Coördinator Route Ont-Moet Breda, telnr. 06 - 533 89 726
info@routeont-moet.nl 
www.routeont-moet.nl

LAATSTE NIEUWS
30 november 2021

Corona update

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
01 november 2021

Zaterdag 6 november vrijwilligers in het zonnetje

Raffy | Lâle | De Leystroom en zeven andere Bredase zorg- en welzijnsorganisaties bedanken haar vri..

Lees verder