Horeca

Onze horeca gelegenheden zjin geopend voor bewoners, familie en externen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Er geldt een maximum aantal personen per dag, waarbij onze bewoners altijd voorrang hebben.Reserveren is niet verplicht. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan kunt u telefonisch reserveren via tel. 076 - 522 51 50.

Restaurant Rumah Senang

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.

De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger ‘uit eten’. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers.

Geen klachten
Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Aan tafel wordt een korte gezondheidscheck gedaan. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, bel naar 076 - 522 51 50.

Het dragen van een mondneusmasker is niet meer verplicht. Het mag uiteraard wel als u zich daar prettig bij voelt. De 1,5 meter is niet meer verplicht, maar geef elkaar wel de ruimte. Afstand houden blijft het dringend advies.  


Geniet van het samenzijn en eet smakelijk.

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Weekmenu

Download hieronder het weekmenu van restaurant Rumah Senang:

Rumah Senang Weekmenu 41

Rumah Senang Weekmenu 42

Toko

De Toko is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

LAATSTE NIEUWS
25 september 2021

Laatste nieuws coronavirus

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
30 juli 2021

Zorgcollega´s gezocht

We zoeken MET SPOED verzorgenden IG, Helpenden, EVV'ers en Verpleegkundigen. Je bent gediplomeerd, e..

Lees verder