Horeca

Vanwege de coronamaatregelen zijn de horecamogelijkheden binnen Raffy nog beperkt. Dit najaar starten we dit voorzichtig op conform de RIVM-richtlijnen.

Restaurant Rumah Senang

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.


Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger ‘uit eten’. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers. 

Binnen restaurant Rumah Senang worden de horecarichtlijnen die door het RIVM zijn gesteld, nageleefd. Blijft u met uw naaste eten, dan dient u van tevoren online te reserveren en een gezondheidscheck te doen. De gezondheidscheck kan van tevoren online of ter plekke. Na afloop rekent u voor uzelf af PER PIN.

 

Toko

In de Toko zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.
Openingstijden Toko
maandag t/m vrijdag  van 10.00 tot 14.00 uur
zaterdag en zondag   van 14.00 tot 16.00 uur

Grand Café

Op dit moment is het Grandcafé gesloten, We bereiden ons voor op een opening in oktober. Meer informatie hierover volgt op deze website.

LAATSTE NIEUWS
17 september 2020

Toko weer open

De Toko in Raffy is weer open. Coronaproof natuurlijk. U betaalt per PIN en alléén afhalen is moge..

Lees verder
15 juli 2020

Fijn weer samen

Per 15 juli kunnen onze bewoners bezoek gaan ontvangen volgens 'het nieuwe normaal'. Rondom bezoek a..

Lees verder