Horeca

Onze horeca gelegenheden zjin geopend voor bewoners, familie en externen. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Als u aan tafel zit, mag het af. 1,5 meter afstand houden blijft het dringend advies.

** Restaurant Rumah Senang en de Toko zijn tot nader bericht gesloten **


Er geldt een maximum aantal personen per dag, waarbij onze bewoners altijd voorrang hebben. Reserveren is niet verplicht. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, dan kunt u telefonisch reserveren via tel. 076 - 522 51 50.

Bij restaurant Rumah Senang en de Toko kunt u alléén per PIN betalen! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Restaurant Rumah Senang

** RESTAURANT RUMAH SENANG IS TIJDELIJK GESLOTEN **
(Wel geopend voor bewoners Raffy).

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.


De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger ‘uit eten’. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers.

Bij restaurant Rumah Senang én de Toko kunt u alléén per PIN betalen! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Geen klachten
Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Aan tafel wordt een korte gezondheidscheck gedaan. Reserveren is niet nodig. Wilt u zeker zijn van een tafeltje, bel naar 076 - 522 51 50.

Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Als u aan tafel zit, mag het af. 1,5 meter afstand houden blijft het dringend advies. 


Geniet van het samenzijn en eet smakelijk.

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Weekmenu

Download hieronder het weekmenu van restaurant Rumah Senang:

Rumah Senang Weekmenu 03

Rumah Senang Weekmenu 04

Toko

** DE TOKO IS TOT NADER BERICHT GESLOTEN **
(Wel geopend voor bewoners Raffy m.u.v. 31 december en 1 januari 2022).

De Toko is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

Bij de Toko kunt u alléén per PIN betalen! Betaling met contant geld is niet mogelijk.

Het dragen van een mondneusmasker is verplicht. Als u aan tafel zit, mag het af. 1,5 meter afstand houden blijft het dringend advies. 

LAATSTE NIEUWS
15 januari 2022

Huidige coronamaatregelen

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
01 november 2021

Zaterdag 6 november vrijwilligers in het zonnetje

Raffy | Lâle | De Leystroom en zeven andere Bredase zorg- en welzijnsorganisaties bedanken haar vri..

Lees verder