Horeca

Vanwege de coronamaatregelen zijn de horecamogelijkheden binnen Raffy nog beperkt. Daarnaast zijn vanwege coronabesmetting binnen locatie Raffy de Toko en restaurant Rumah Senang gesloten.

Restaurant Rumah Senang

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.

Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger ‘uit eten’. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers.

Vanwege coronabesmetting op locatie Raffy is het voor familie momenteel niet mogelijk om gezamenlijk met bewoner te eten in Rumah Senang. Resevering is op dit moment dan ook niet mogelijk.

Zie ook update coronamaatregelen.

Toko

In de Toko zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

Grand Café

Op dit moment is het Grandcafé gesloten, We bereiden ons voor op een mogelijk opening. Meer informatie hierover volgt op deze website.

LAATSTE NIEUWS
28 april 2021

Laatste nieuws coronavirus

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
09 november 2020

Kaarsjesroute

Vanmiddag hebben we stil gestaan bij wat Corona met ons als medewerkers en vrijwilligers doet. Fysie..

Lees verder