Horeca

Vanaf donderdag 1 juli zijn onze horeca gelegenheden geopend voor bewoners, familie en externen. Er geldt een maximum aantal personen per dag, waarbij onze bewoners altijd voorrang hebben. Reserveren is verplicht.

Restaurant Rumah Senang

Rumah Senang is een kleinschalige, sfeervolle ontmoetingsplek waar bewoners en familie kunnen eten. Onze koks zorgen iedere dag voor een gezonde, warme lunch met keus uit Indische of Hollandse gerechten.

De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur. Lunch is alléén mogelijk tussen 12.00 en 14.00 uur. Het restaurant biedt bewoners de mogelijkheid om met andere bewoners in contact te zijn en gezamenlijk te eten. Bewoners gaan als het ware zelfstandig of met begeleiding van familie/mantelzorger ‘uit eten’. Binnen Rumah Senang zijn geen zorgmedewerkers aanwezig. Het restaurant wordt gerund door hospitality medewerkers en vrijwilligers.

Reserveren verplicht
Vanwege het maximum aantal te mogen ontvangen personen (40) in het restaurant, bent u als bezoeker verplicht te reserveren. Dit kunt u doen via een online reserveringstool en is mogelijk tot maximaal 8 uur van tevoren.

Geen klachten
Komt u bij ons lunchen of een drankje nuttigen, dan gaan wij ervan uit dat u klachtenvrij bent. Bij binnenkomst in het restaurant zal nog een korte gezondheidscheck worden gedaan. Het restaurant is zodanig ingericht dat 1,5 meter afstand bewaard blijft tot andere tafels. S.v.p. niet met stoelen of tafels schuiven. Het dragen van het chirurgisch mondneusmasker Type IIR is verplicht. Op het moment dat u aan tafel zit, kan dit af.

Heeft u vragen, stuur een e-mail naar blijfincontact@raffy-leystroom.nl. Geniet van het samenzijn en eet smakelijk.

Team Gastvrijheid Raffy | Lâle | De Leystroom

Toko

De Toko is geopend van maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Er zijn verschillende warme hapjes en Indische koekjes te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.

LAATSTE NIEUWS
30 juli 2021

Zorgcollega´s gezocht

We zoeken MET SPOED verzorgenden IG, Helpenden, EVV'ers en Verpleegkundigen. Je bent gediplomeerd, e..

Lees verder
01 juli 2021

Laatste nieuws coronavirus

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder