Grand Café & Toko

Grand Café

Raffy bereidt niet alleen maaltijden voor haar bewoners, maar voor iedereen die van lekker eten houdt. Het Grand Café van Woonzorgcentrum Raffy is een ontmoetingsplaats die toegankelijk is voor iedereen. Van maandag tot en met vrijdag is het Grand Café geopend van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur.


Middagmaaltijd
Tevens is er van maandag tot en met zondag om 12.00 uur de mogelijkheid om een warme maaltijd te gebruiken.
Deze middagmaaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht, een dessert en een kop koffie of thee na. Voor het hoofdgerecht heeft u dagelijks de keuze uit een Indische of een Hollandse maaltijd.
Kosten voor deze middagmaaltijd bedragen € 7,20. De kosten voor een maaltijd indien u in het bezit bent van een BredaPas en u 65 jaar of ouder bent, bedragen € 4,45. 
Wilt u weten wat er de komende periode op het menu staat, klikt u dan hier.

Iedere 4e vrijdag van de maand organiseren we een thema-avond. Ook hiervoor dient u te reserveren via telefoonnummer 076-5225150. Op de posters in Raffy en op onze website bij de nieuwsberichten kondigen we aan welke thema's we gaan organiseren.


Toko

De toko wordt door zowel bewoners als bezoekers druk bezocht. Verschillende warme hapjes en Indische koekjes zijn daar te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.De toko is op maandag geopend van 10.30 tot 14.00 uur, van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 14:00 uur en in het weekend van 14.00 tot 16.00 uur.

Buurthuis Toma

Buurthuis Toma is een gezellig buurthuis gelegen in de wijk de Driesprong en opent haar deuren dan ook voor iedereen uit deze wijk en omstreken. Buurthuis Toma is er voor jong tot oud en heeft een multicultureel aanbod aan activiteiten.

Meer informatie kunt u vinden op de eigen website van Buurthuis Toma.

LAATSTE NIEUWS
16 augustus 2019

Indië-herdenking bij Raffy

Het was een waardige herdenking van de Japanse capitulatie donderdag 15 augustus bij het Indië-monu..

Lees verder
11 juli 2019

Indië-herdenking 15 augustus 'Ontdek gisteren, begrijp vandaag'

Op donderdag 15 augustus 2019 wordt de Indië-Herdenking gehouden bij het Indië-monument, gelegen i..

Lees verder