Grand Café & Toko

Grand Café

Raffy bereidt niet alleen maaltijden voor haar bewoners, maar voor iedereen die van lekker eten houdt. Het Grand Café van Woonzorgcentrum Raffy is een ontmoetingsplaats die toegankelijk is voor iedereen. Van maandag tot en met vrijdag is het Grand Café geopend van 08.30 tot 17.00 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.


Middagmaaltijd
Tevens is er van maandag tot en met zondag om 12.00 uur de mogelijkheid om een warme maaltijd te gebruiken.
Deze middagmaaltijd bestaat uit soep, een hoofdgerecht, een dessert en een kop koffie of thee na. Voor het hoofdgerecht heeft u dagelijks de keuze uit een Indische of een Hollandse maaltijd.
Kosten voor deze middagmaaltijd bedragen € 7,20. De kosten voor een maaltijd indien u in het bezit bent van een BredaPas en u 65 jaar of ouder bent, bedragen € 4,45. 
Wilt u weten wat er de komende periode op het menu staat, klikt u dan hier.

Iedere 4e vrijdag van de maand organiseren we een thema-avond. Ook hiervoor dient u te reserveren via telefoonnummer 076-5225150. Op de posters in Raffy en op onze website bij de nieuwsberichten kondigen we aan welke thema's we gaan organiseren.


Toko

De toko wordt door zowel bewoners als bezoekers druk bezocht. Verschillende warme hapjes en Indische koekjes zijn daar te verkrijgen. Ook zijn er voorverpakte typische Indische lekkernijen verkrijgbaar, zoals kroepoek, emping en sambal.De toko is op werkdagen geopend van 10.00 tot 14.00 uur en in het weekend van 14.00 tot 16.00 uur.

Buurthuis Toma

Buurthuis Toma is een gezellig buurthuis gelegen in de wijk de Driesprong en opent haar deuren dan ook voor iedereen uit deze wijk en omstreken. Buurthuis Toma is er voor jong tot oud en heeft een multicultureel aanbod aan activiteiten.

Meer informatie kunt u vinden op de eigen website van Buurthuis Toma.

LAATSTE NIEUWS
08 juni 2019

Van stamppot tot döner: bij Raffy en Lâle voelen alle ouderen zich thuis

Het verpleeghuis is een schoolvoorbeeld van een voorziening die inspeelt op de migratieachtergrond v..

Lees verder
01 juni 2019

Directeur-bestuurder Gert van der Pluijm legt na 21 jaar zijn functie neer bij Huize Raffy

Liefdevol houdt Gert van der Pluijm de hand van Raffy-bewoonster mevrouw Wisse (88) vast. “Ze eet ..

Lees verder