Herdenking Birma Siam en Pakan Baroe Spoorweg

Zaterdag 19 augustus, 11:00 uur Landgoed Bronbeek, Velperweg 147 in Arnhem

De reünie van spoorwegveteranen en de herdenking van de Birma Siam en Pakan Baroe spoorweg vinden plaats op zaterdag 19 augustus, vanaf 11 uur. Zoals gebruikelijk bij het monument op landgoed Bronbeek in Arnhem.

Wij nodigen u van harte uit om deze herdenking bij te wonen. Iedereen is van harte welkom, u hoeft zich niet aan te melden of te reserveren. Wij zullen zorgen dat er voor iedereen een plaats is.

Alleen als u na de herdenkingsplechtigheid gebruik wilt maken van het Indisch lunchbuffet in de Kumpulan is het wél belangrijk dat u zich van de voren aanmeldt en betaalt. De keuken moet immers weten hoeveel gasten zij kunnen verwachten. Aanmelden voor het lunchbuffet kan via de link naar dit aanmeldformulier. De lunchbonnen kunt u afhalen bij de SHBSS-kraam op het veld achter de Kumpulan.

Op de herdenkingsdag zijn er vanaf 10 uur kraampjes en infostands ingericht waar u terecht kunt voor een kop koffie, boeken of anderszins. De herdenkingsplechtigheid begint om 11 uur bij het monument, wij vragen iedereen om rond 10.45 een plekje te zoeken. Wouter Muller zal dit op het herdenkingsterrein muzikaal begeleiden.

De herdenkingsplechtigheid duurt van 11 uur tot ongeveer 12 uur. Na de kransleggingen kunt u deelnemen aan het defilé. Daarvoor zijn bloemen beschikbaar. Na de herdenking is er tot 14.30 gelegenheid om gebruik te maken van het Indische lunchbuffet.

Na de herdenking is er om 13.00 uur in het museumgebouw een boekpresentatie door Martje Saveur van "Het koffertje van mijn moeder". Vanaf 14.15 uur zal Lars Bannink met zijn grootvader Louk Bannink, een spoorwegveteraan, herinneringen ophalen aan de Birma Siam Spoorweg. Een unieke gelegenheid om belevenissen langs de Birma Siam Spoorlijn nog uit eerste hand te vernemen. Deze presentatie vindt plaats in de Sumatra zaal, dat is de grote zaal in het Kumpulan gebouw.

Het volledige programma vindt u terug op de website van SHBSS. Voor vragen kun je bij ons terecht via email: info@shbss.nl

Hopelijk tot zaterdag 19 augustus,
Met vriendelijke groeten, het bestuur van SHBSS

Archief

jan 2022 Huidige coronamaatregelen lees verder
nov 2021 Zaterdag 6 november vrijwilligers in het zonnetje lees verder
jul 2021 Zorgcollega´s gezocht lees verder
jun 2021 Telefonische bereikbaarheid lees verder
nov 2020 Kaarsjesroute lees verder
okt 2020 Dringend advies om een mondkapje te dragen lees verder
sep 2020 Toko weer open lees verder
jul 2020 Fijn weer samen lees verder
mei 2020 Raamvisite bij Raffy lees verder
apr 2020 Zuster Rani zingt voor bewoners en collega's lees verder
LAATSTE NIEUWS
15 januari 2022

Huidige coronamaatregelen

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
01 november 2021

Zaterdag 6 november vrijwilligers in het zonnetje

Raffy | Lâle | De Leystroom en zeven andere Bredase zorg- en welzijnsorganisaties bedanken haar vri..

Lees verder