Raffy feliciteert De Biekorf Boys met het winnen van de beker

"De sport met drie ballen op het groene laken" Ongeveer een jaar geleden kwamen wij als liefhebbers van de sport met 3 ballen op het groene laken zonder ruimte waar we onze sport konden beoefenen. Dit voor de derde keer in 5 jaar en steeds omdat de gemeente de accommodaties waar wij speelde niet meer subsidieerde en dus moesten worden gesloten. (ingezonden stuk)

Precies op het juiste moment bereikte ons het bericht van Huize Raffy alwaar ons hun biljartruimte werd aangeboden. Enige probleem bleek het formaat van de biljarttafel welke niet voldeed aan het formaat voor wedstrijden.
Dit werd echter door Huize Raffy opgelost door de kosten op zich te nemen om onze biljarttafel naar hun accommodatie te verhuizen.

Zo doende lopen er op maandagmiddag een paar mannen, gewapend met ’n biljartkeu, door het restaurant op weg naar de mediaruimte annex biljartzaal. Hun clubmiddag staat op het punt van beginnen.

Al snel blijkt dat we het hier erg naar onze zin hebben en dat de gelegenheid uitermate geschikt is om ook onze competitie wedstrijden in te spelen.
Deze competitie: De Baronie Competitie, onder auspiciën van de B.V.O. (biljarten voor ouderen) hebben we dit jaar af kunnen sluiten als kampioen!

Voor het komende jaar hebben wij een oude traditie op gevat en willen we buiten de competitie om zelf een 12 weken durend toernooi organiseren.
Bij dit toernooi, waarin wij steeds met een team van 5 spelers tegen 12 andere teams zullen spelen, is het de bedoeling ons een zo groot mogelijke nederlaag te bezorgen.
De winnaars van dit toernooi wacht een mooie prijs.

Al met al voor ons weer een gezellig en sportief jaar om naar uit te kijken.
Denkt na het lezen van dit verhaal “misschien is dit ook wel wat voor mij” kom dan gerust een langs in onze ruimte in de Bernard de Wildestraat, om vrijblijvend kennis te maken met onze sport met 3 ballen op het groene laken.

Biljartclub De Biekorf Boys.

Archief

jan 2021 Laatste nieuws coronavirus lees verder
nov 2020 Kaarsjesroute lees verder
okt 2020 Dringend advies om een mondkapje te dragen lees verder
sep 2020 Toko weer open lees verder
jul 2020 Fijn weer samen lees verder
mei 2020 Raamvisite bij Raffy lees verder
apr 2020 Zuster Rani zingt voor bewoners en collega's lees verder
mrt 2020 Aangepast beleid i.v.m. Coronavirus lees verder
mrt 2020 Verspreiding Coronavirus in Brabant beperken lees verder
jan 2020 Bronzen Certificaat Milieuthermometer Zorg lees verder
LAATSTE NIEUWS
14 januari 2021

Laatste nieuws coronavirus

Op deze pagina volgt u het laatste nieuws over de ontwikkelingen rondom het coronavirus binnen Raffy..

Lees verder
09 november 2020

Kaarsjesroute

Vanmiddag hebben we stil gestaan bij wat Corona met ons als medewerkers en vrijwilligers doet. Fysie..

Lees verder