Kumpulan Orang Tua Raffy

van: 26 december 2017 14:00
tot: 26 december 2017 17:00

Kumpulan Orang Tua Raffy is een twee-maandelijkse activiteit voor 70+ ouderen, die geinteresseerd zijn in of affiniteit hebben met de Indische en de Molukse gemeenschap. Tijdens de kumpulan is er live-muziek, een kleine loterij en wordt er over een bepaald thema voorlichting gegeven. De kumpulan is gratis toegankelijk. Na de kumpulan bestaat de mogelijkheid om een Indische maaltijd te gebruiken. Hiervoor dient u zich 1 week vooraf op te geven bij de receptie van Raffy.

Samen zijn op 2e Kerstdag bij Kumpulan Orang Tua Raffy

 

Het is laat licht en vroeg donker. Maar gelukkig zorgt op veel plaatsen de (kerst)verlichting voor mooie taferelen buitenshuis, waardoor de donkerte iets magisch krijgt. Desondanks blijven we het liefst binnen, waar het liefst tropisch warm is. Ook bij Woonzorgcentrum Raffy heeft iedereen zijn best gedaan om er een warm (t)huis van te maken. Graag nodigen wij u dan ook uit om op 2e Kerstdag dit thuisgevoel te ervaren. Dan houden we namelijk onze Kerst kumpulan van 14.00 uur – 17.00 uur  in het grand café van Woonzorgcentrum Raffy aan de Bernard de Wildestraat 400 in Breda.

De kumpulan wordt muzikaal opgeluisterd door Piet Tönjes, die een uitgebreid muzikaal repertoire heeft. Natuurlijk valt daaronder ook een Kerstrepertoire. Maar hebt u toevallig een mooi Kerstnummer wat u ten gehore wilt brengen, wij dragen graag de microfoon aan u over. Tussen de nummers door is er ruimte voor de Kerstbingo met leuke prijsjes. Wie weet waar u allemaal mee naar huis zult gaan.

Vanaf 17.00 uur staat er een eenvoudige kerstmaaltijd klaar. Ook dit jaar hebben de koks hun best gedaan om er iets moois van te maken. De kosten hiervoor bedragen 6,95 euro. Wilt u hieraan deelnemen, geeft u zich dan op bij de receptie van Raffy via 076 5225150.

Mogelijk ten overvloede vermelden we dat de kumpulan georganiseerd wordt voor 70+ ouderen. Gaat u mee als begeleiding, dan bent u natuurlijk van harte welkom.

Meer informatie hierover bij Ria van Ingen of Magda Wallenburg. Beiden bereikbaar via bovenstaand telefoonnummer. 

09-12-2017 Kerstmarkt lees verder
12-12-2017 Alzheimer Trefpunt Lâle 16 december lees verder
12-12-2017 R.O.T. Band lees verder
26-12-2017 Kumpulan Orang Tua Raffy lees verder
LAATSTE NIEUWS
12 december 2017

Alzheimer Trefpunt op Lâle, zaterdag 16 december

..

Lees verder
30 november 2017

Clientenraad zoekt leden met hart voor de zorg

De cliëntenraad behartigt de belangen van cliënten in Woonzorgcentrum Raffy/Lâle. De cliëntenr..

Lees verder